Om Køge bugt kro

Dit lokale spisested for hele familien

Kroens grundlægger Lars Pedersen fik den 14. juli 1924 alkoholbevilling, og kroen er stadigvæk i familiens eje, idet sønnen Ernfred Pedersen og hans hustru Eva i dag driver kroen sammen med deres 3 børn.

Kroen er om- og udbygget i årene 1950, 1962 og 1966 til den skikkelse, den har i dag. Kroen er i øvrigt den nærmeste landevejskro mod København ad Gammel køge landevej.

På det gamle fotografi ses en familie på udflugt til kroen i 1923. Det hvide hus i baggrunden er det første iskagehus på den gamle hovedvej. I starten fremstillede kroen selv isen, senere var det Solbjerg mejeri, der blev leverandør af is. Dette var i øvrigt Solbjerg mejeris første kunde i is.

Kroen har i dag en fuldt udbygget restaurant, en gammel krostue i rustik stil med billard, dart og anden underholdning.

Kroen ligger 18 kilometer fra Københavns centrum.

Kroen er således en oplagt mulighed til dem, deres familie og venner, når sulten melder sig.