Dark Lager


Jacobsen Original Dark Lager

Jacobsen original dark lager er inspireret af J.C. Jacobsen orginale opskrift fra 1854. Farven er rødbrun. Duften er af humle, æble og pære mens den gulvmaltede malt giver brygget en ristet og karmelagtig karakter. Smagen er middelfyldig med lang blød humlebitterhed. Øllet egner sig fortrinlig til det nutidige og ukompli-cerede nordiske køkken, f.eks. frikadeller, kribinetter og karbonader. Smørrebrød samt bacon, ål og laks fremhæver ligeledes øllets kvaliteter.

Nydes ved 6 – 8 C. ALC. 5,8 %.

Extra Pilsner


Jacobsen Extra Pilsner

Jacobsen extra pilsner har en strågul til gylden farve og et tæt hvidligt cremet skum med blonder. Kornaromaer fra pilsner og munchner malterne falder godt i spænd med abrikos humle & & jordbær, som kommer fra brugen af havtorn og den specielle tyske undergær. Øllets fyldighed er skabt via den spicielt udviklede mæskeprofil. Øllet er middelfyldigt og i eftersmagen opleves et markant bid af bitterhed fra de fine tyske humler spalter select og Hallertau tradition.

Nydes ved 6 – 8 C. ALC. 5,5 %. Brown Ale

Brown ale


 Jacobsen Brown Ale

Jacobsen Brown Ale er brygget efter engelsk tradition med oversøisk inspiration. Farven er dyb brun. Duften er frugtig med vinøse noter fra newzealansk Nelson Sauvin humle. Bryggets ristede kompleksitet af kaffe og chokolade er skabt af hele 6 forskellige malte. Jacobsen Brown Ale er født til at ledsage sprængt kød f.eks. sprængt okse- eller kalvebryst, kold kød som hamburgerryg og pastrami samt postejer. Nyd den desuden til stegt fjerkræ eller blåskimmelost.

Nydes ved 6 – 8 C ALC. 6.0 %.

JACOBSEN


Carlsberg åbnede Husbryggeriet Jacobsen den 1. juni 2005. Dette skal sikre fortsat udvikling og fremstilling af unikke specialøl rettet mod ølkendere
jacobsen

Jacobsen Brown Ale er brygget efter engelsk tradition med oversøisk inspiration. Farven er dyb brun. Duften er frugtig med vinøse noter fra newzealansk Nelson Sauvin humle. Bryggets ristede kompleksitet af kaffe og chokolade er skabt af hele 6 forskellige malte. Jacobsen Brown Ale er født til at ledsage sprængt kød f.eks. sprængt okse- eller kalvebryst, kold kød som hamburgerryg og pastrami samt postejer. Nyd den desuden til stegt fjerkræ eller blåskimmelost.

Nydes ved 6 – 8 C ALC. 6.0 %.