Brown ale


 Jacobsen Brown Ale

Jacobsen Brown Ale er brygget efter engelsk tradition med oversøisk inspiration. Farven er dyb brun. Duften er frugtig med vinøse noter fra newzealansk Nelson Sauvin humle. Bryggets ristede kompleksitet af kaffe og chokolade er skabt af hele 6 forskellige malte. Jacobsen Brown Ale er født til at ledsage sprængt kød f.eks. sprængt okse- eller kalvebryst, kold kød som hamburgerryg og pastrami samt postejer. Nyd den desuden til stegt fjerkræ eller blåskimmelost.

Nydes ved 6 – 8 C ALC. 6.0 %.

JACOBSEN


Carlsberg åbnede Husbryggeriet Jacobsen den 1. juni 2005. Dette skal sikre fortsat udvikling og fremstilling af unikke specialøl rettet mod ølkendere
jacobsen

Jacobsen Brown Ale er brygget efter engelsk tradition med oversøisk inspiration. Farven er dyb brun. Duften er frugtig med vinøse noter fra newzealansk Nelson Sauvin humle. Bryggets ristede kompleksitet af kaffe og chokolade er skabt af hele 6 forskellige malte. Jacobsen Brown Ale er født til at ledsage sprængt kød f.eks. sprængt okse- eller kalvebryst, kold kød som hamburgerryg og pastrami samt postejer. Nyd den desuden til stegt fjerkræ eller blåskimmelost.

Nydes ved 6 – 8 C ALC. 6.0 %.